Investeren in duurzame gevelrenovatie
Het belang van gevelrenovatie!

Een opgefriste gevel is nooit een overbodige investering. Slecht ingevoegde muren, barsten, gaten,…allemaal elementen waarlangs vocht kan binnensijpelen en dit zal zonder twijfel zijn gevolgen hebben. Voorkom dit door gevelrenovatie van Ro-Mar in Boom.

Afstemmen met de stijl van uw woning

Gevelrenovatie dient zorgvuldig aangepakt te worden. Dit houdt in dat de werken met de grootste finesse moeten uitgevoerd worden, maar ook dat de stijl van renoveren perfect overeenstemt met die van de woning. Ro-Mar kan u hierbij perfect helpen en voert diverse werken uit zoals het plaatsen van crepi, bezettingswerken, uitslijpen van voegen, hervoegen,…Er wordt gewerkt met het topmerk Knauf voor pleisterwerken.

Isolatie

Wanneer u eveneens wil besparen op uw energiefactuur, dan kunt u opteren om uw gevel tevens te laten isoleren. Op die manier blijft de warmte binnen en houdt u de koude buiten.

Contact

Vraag gerust meer info betreffende alle mogelijkheden voor gevelrenovatie in Boom en het recht op eventuele premies. Wij staan klaar om u te helpen! Op onze facebookpagina vindt u eveneens extra info.

Contactgegevens

Ro-Mar
Kapelstraat 209
2850 - Boom



Tel.: 03 500 97 67
E-mail: ro-mar@outlook.be

BTW BE 0627.744.903

BOUWBEDRIJF | DAKWERKER | GEVELRENOVATIE | TERRAS AANLEGGEN | LOODGIETER | SCHILDERWERKEN